Ydelser

Dette kan vi tilbyde dig

Algebehandling

Forlæng dit tags levetid med en algebehandling og undgå en dyr renovering. Når taget bliver angrebet af alger, efterlades det med et grimt, grønt skær.

 
Nyt tag

Trænger hus eller fritidsbolig til et nyt tag, så kontakt SydDansk Tagrenovering!

Vi har over 18 års erfaring.

Rensning og maling af tag

Hvis dit tag er fyldt med mos og alger, er det på høje tid at få gjort noget ved det. Alger og mos holder på fugt og kan medføre frostsprængninger i tagpladerne om vinteren. År for år bliver tagpladerne derfor tyndere og nedbrydningen accelerer.

Efterisolering

Isolering af loftsrum og tag er en nem, billig og effektiv form for isolering. Ved efterisolering forbedrer du husets energiforbrug og kan således spare penge på varmeregningen. Du mindsker altså udgiften til opvarmning og din investering til efterisolering er således hurtigt tjent hjem.

 

 

 

 

 

Hulmursisolering

En hulmursisolering betaler sig
Som de fleste efterhånden ved, så er et dårligt isoleret hus en pengesluger. Der er derfor penge at hente ved at investere i en hulmursisolering. Særligt fordi omkostningerne ved at hulmursisolere er forholdsvis lave – de begrænser sig til udgifterne til materiale og udførelse, og typisk er investeringen tjent hjem i løbet af få år.

 

 

Loftsisolering

Isolering af loftet er en både nem, billig og effektiv form for efterisolering. Ved loftisolering forbedrer du husets energiforbrug og kan på den måde spare penge på varmeregningen. Du mindsker altså udgiften til opvarmning, og din investering til en isolering af loftet er således hurtigt tjent hjem.

Fliserens

Er dine fliser snavsede og beskidte, og trænger de til at blive renset, så kan vi tilbyde en grundig rensning af dem.
Hos SydDansk Tagrenovering har vi nemlig stor erfaring inden for fliserens. Vi tilbyder afrensning af fliser samt imprægnering og nyt sand.

Montering af døre og vinduer

SD-Tag står gerne for isætning af vinduer og døre, når du skal have nye.
Vi udfører alle former for montage af vinduer og døre, hvor vi har stor erfaring.
Det er vigtigt, at dine nye vinduer og døre monteres korrekt, således du ikke oplever en stigning i dit energiforbrug, og at din bolig er sikret mod tyveri.

algebehandling1 - Ydelser

Algebehandling

Forlæng dit tags levetid med en algebehandling og undgå en dyr renovering. Når taget bliver angrebet af alger, efterlades det med et grimt, grønt skær.
Hvis man bare lader stå til, vil algerne give grobund for mos, og dette vil begynde at nedbryde taget og i værste fald skal taget skiftes inden for kort tid.
Undgå et skadet tag med en algebehandling! Ring til os på 52 61 60 70 eller udfyld kontaktformularen og bestil en algebehandling af taget på dit hus.

Sådan foregår en algebehandling

Når vi udfører en algebehandling sprøjter vi først en væske på taget, som trænger ind i de eksisterende alger, for så at nedbryde dem langsomt. Efter denne første behandling vil der typisk gå fra 2-10 måneder, før den fulde effekt indtræder! Taget bliver samtidigt gået efter for ødelagte tagsten/tagplader.

Vores pris på algebehandling

Hos SydDansk Tagrenovering udfører vi algebehandling af tag til en fast pris ved tage op til 300 m2 og maks. 4 m til tagrende.
Algebehandling DKK 1000,- inkl. moms
(tag op til 300 m2 og maks. 4 m til tagrende)
Ved større tage kontakt os for tilbud.

Godkendte produkter

Vi bruger produkter, som er fuldt ud godkendt til at bekæmpe alger med og som hverken er skadelige for mennesker eller miljø.

nyttag 3 600x450 479x269 1 300x168 - Ydelser
ståltag 300x225 - Ydelser

Nyt tag

Trænger hus eller fritidsbolig til et nyt tag, så kontakt SydDansk Tagrenovering!

Vi har over 18 års erfaring med renovering og reparation af tag. Vi bruger kun de bedste materialer og de bedste håndværkere – kontakt os, hvis du vil have et kompetent tilbud på et nyt tag.

Ring til os på 52 61 60 70 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig med et tilbud på et nyt tag.​

Vælg den rigtige tagtype

Nedenfor kan du se en beskrivelse af forskellige tagtyper. Hos SydDansk Tagrenovering har vi erfaring med alle typer, så uanset hvad tag du vælger, kan vi hjælpe.

BØLGEETERNIT TAG

Et eternittag er et tag med bølgeplader i fibercement. Eternit har mange muligheder og giver et solidt og tæt tag, der kræver minimal vedligeholdelse. Eternitplader leveres i flere farver, størrelser og profiler og kan anvendes på tag med en hældning helt ned til 14°.

BETONTAGSTEN

Betontagsten er i dag den mest anvendte løsning ved et nyt tag. Betontagsten giver en stærk tagløsning, der er meget omkostningseffektiv og nem at vedligeholde. En af de store fordele ved betontagsten er, at de er billigere end almindelig tegl og at du har mange farver og overflader at vælge mellem, så det er nemt at finde en tagsten, der passer til netop dit hus..

TEGLTAG

Tegltag er et helt igennem solidt naturprodukt, der giver en klassisk og tidløs tagløsning. Et tegltag fås i den klassiske røde samt i mocca og den særegne, men smukke blådæmpede.

STÅLTAG

Et ståltag er et stilrent og elegant tag, der med sin blanke overflade giver et eksklusivt udseende. Stålpladerne er fremstillet af galvaniseret stål og aluzink, som gør pladerne næsten 100 % genanvendelige. Et ståltag kan klare alle vejrsituationer og fås i fem forskellige farver.​

renstag1 - Ydelser

Rensning og maling af tag

Hvis dit tag er fyldt med mos og alger, er det på høje tid at få gjort noget ved det. Alger og mos holder på fugt og kan medføre frostsprængninger i tagpladerne om vinteren. År for år bliver tagpladerne derfor tyndere og nedbrydningen accelerer. Det gælder derfor om at få foretaget en rensning af taget i tide.

Trænger dit tag til at blive renset og malet, så kontakt os – vi har over 18 års erfaring med rensning og maling af tag. Ring til os på 52 61 60 70 eller udfyld kontaktformularen, hvis du ønsker et tilbud på rensning og maling af dit tag. Vi kan også stå for et splinter nyt tag, hvis det er det du leder efter.
​ Er dit tag hårdt angrebet af alger, så er det også værd at overveje en algebehandling.

En tagrensning med efterfølgende maling af taget er et godt og billigere alternativ til at få skiftet hele taget. Ved rensning af taget får man fjernet alt det, der kan være med til ødelægge taget og som speeder en nedbrydelse af taget op. Den efterfølgende maling af taget går ind og lægger sig som en beskyttelse og får samtidigt taget til at se helt nyt ud.

Når vi renser og maler dit tag, så bruger vi altid de bedste materialer på markedet og tager os den tid, der skal til for, at resultatet bliver 100 % i orden.
Det er vigtigt for os at levere et ordentligt resultat og et godt stykke håndværk. Derfor går vi meget grundigt til værks, når vi forestår en rensning og maling af taget på dit hus. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, men tager den tid og bruger de gode materialer, der skal til for at resultatet bliver, så vi mener, vi kan stå inde for det.

​En rensning og maling af tag forløber på følgende måde:
- Taget gennemgås og efterspændes
- Rensning med miljøgodkendt udstyr
- Algebehandling mod mos og alger
- 1 gang grundbehandling
- 2 gange topmaling

Vi bruger altid miljøgodkendte produkter, når vi renser og maler tag. Det er vigtigt for os at tage hånd om vores miljø, men mindst ligeså vigtigt for os at tage hånd om vores medarbejdere.
​ Ved at bruge miljøgodkendte produkter til rensning og maling af tag, tilgodeser vi ikke kun naturen og kommende generationer, men også vores medarbejdere, så vi forhåbentligt har dem hos os mange år endnu.

​TAGMALING ER IKKE OMFATTET AF BYG GARANTI.
Men vi yder selv op til 10 års garanti!​

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Ønsker du at høre mere om vores tagrensning og tagmaling, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på
telefon 52 61 60 70 eller via vores e-mail info@sd-tag.dk.​​​

dsc 56 510x907 1 - Ydelser

Fliserens

Rens og imprægnering af fliser

Er dine fliser snavsede og beskidte, og trænger de til at blive renset, så kan vi tilbyde en grundig rensning af dem.
Hos SydDansk Tagrenovering har vi nemlig stor erfaring inden for fliserens. Vi tilbyder afrensning af fliser samt imprægnering og nyt sand.
Vi leverer kvalitetsarbejde til tiden, og derudover lægger vi stor vægt på at levere god service til en attraktiv pris, så du altid er i trygge hænder hos os.

Hvad koster fliserens?

Der kan være stor forskel på, hvor meget fliserens koster. Hos SydDansk Tagrenovering kan vi tilbyde en grundig og effektiv rensning af fliser for 60 kroner per kvadratmeter inklusive moms.
Få et uforpligtende tilbud på rensning af fliser
Vi udfører fliserens uden imprægnering for 35 kr / kvm optil 200 kvm.

Har du nogle spørgsmål angående vores rensning af fliser, ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på vores fliserens? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Du kan enten ringe til os på telefon ​52 61 60 70, eller du kan skrive til vores e-mail info@sd-tag.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig.

efterisolering - Ydelser

Efterisolering

Isolering af loftsrum og tag er en nem, billig og effektiv form for isolering. Ved efterisolering forbedrer du husets energiforbrug og kan således spare penge på varmeregningen. Du mindsker altså udgiften til opvarmning og din investering til efterisolering er således hurtigt tjent hjem.

Efterisolering er godt givet ud

Det vigtigste sted af sørge for en god og tidssvarende isolering er på loftet. Som vi alle ved, stiger varmen til vejrs, og derfor er loftet helt klart det bedste sted at starte, hvis man går i gang med en efterisolering af sit hus. Et ordentligt isoleret loft mindsker energiforbruget og dermed også varmeregningen.

Mulighed for energitilskud

Da efterisolering er energiforbedrende renovering, er der mulighed for at få energitilskud og for finansiering. Vi giver gerne råd og vejledning omkring mulighederne for energitilskud ved efterisolering.

Priseksempel på efterisolering

Et parcelhus med grundplan på 120 m2 efterisoleres med 200 mm granulat. Pris inkl. vindstop og gangbro samt forhøjelse af loftslem kun DKK 15600,- inkl. moms.

Certificerede i efterisolering

Vi er certificerede isolatører med cellulosebaseret isolering/papirisolering. Papirisolering har nogle rigtig gode egenskaber til efterisolering.
Igennem de senere år har papirisolering derfor også vundet større og større indpas overalt i verden. Det er i dag det foretrukne isoleringsmateriale, når man kigger på faktorer som isoleringsegenskaber, varmeregning, miljø og tidsbesparelse ved selve isoleringen – og ikke mindst på prisen for isoleringen.
Når vi isolerer, bruger vi produkter efter dine ønsker, blandt andet fra Knauf glasuldsgranulat og KlimatecFlock papiruldsgranulat.

hulmursisolering - Ydelser

Hulmurs Isolering

De fleste huse, der er bygget mellem år 1900 og midten af 1970’erne, er ikke hulmursisolerede. Før oliekrisen ramte i starten af 1970’erne var varmetab ikke noget, som vi danskere bekymrede os om. Energi var indtil da billigt. I dag er det helt anderledes, da varmeregningen er en betydelig udgift for husejere. Dette kan der dog laves om på med hulmursisolering, som vi udfører for kunder i hele Danmark.

En hulmursisolering betaler sig

Som de fleste efterhånden ved, så er et dårligt isoleret hus en pengesluger. Der er derfor penge at hente ved at investere i en hulmursisolering. Særligt fordi omkostningerne ved at hulmursisolere er forholdsvis lave – de begrænser sig til udgifterne til materiale og udførelse, og typisk er investeringen tjent hjem i løbet af få år.

Så enkelt er hulmursisolering

Nogle tror, at hulmursisolering er et besværligt indgreb, men det er det slet ikke. Det udføres ved, at man fylder hulmuren med isolering enten ved at løsne nogle mursten eller bore et hul i fugen og så indblæse granulat. Det er altså et relativt nemt indgreb.
Når vi foretager en hulmursisolering, bruger vi produkter efter dine ønsker, heriblandt fra Knauf glasuldsgranulat og KlimatecFlock papiruldsgranulat.

Muligheder for energitilskud

Da hulmursisolering er en energiforbedrende renovering, er der mulighed for at få energitilskud og for finansiering. Vi giver gerne råd og vejledning omkring mulighederne for energitilskud ved hulmursisolering.

papirisolering - Ydelser

Papirsisolering

Papirisolering er rigtig godt til isolering af loft eller til brug ved hulmursisolering. Hos SydDansk Tagrenovering har vi over 14 års erfaring med isolering og er certificerede isolatører med cellulosebaseret isolering, dvs. papirisolering.

Fordele ved papirisolering

Papirisolering lydisolerer bedre end eksempelvis mineral- og glasuld
Papirisolering belaster miljøet mindre end de mere kendte isoleringsmaterialer under selve produktionen af materialet.

Papirisolering varmeisolerer mindst lige så godt som de mere traditionelle isoleringsmaterialer
I nogle tilfælde kan man undvære dampspærre i loftet, når man isolerer med papiruld, da isoleringen kan både optage og afgive fugt.

Når vi isolerer med papiruld, bruger vi produkter efter dine ønsker, eksempelvis fra KlimatecFlock.

Papirisolering er miljørigtigt

Papirisolering fremstilles af gamle aviser, som rives i småstykker til det man kalder granulat (små korn, flager eller stykker).
Under fremstillingen tilsættes bor Ax, borsyre eller aluminiumhydroxid for at gøre isoleringen mindre brandbar. Ud over at nedsætte risikoen for brand i materialet, forhindrer disse tilsætningsstoffer også, at der opstår grobund for svamp og andre former for mikroorganismer i isoleringen, som kan føre til råd. Endelig vil skadedyr som rotter og mår ikke opholde sig længere tid i papirisoleringen, da de tilsatte salte virker udtørrende og således er ubehagelige for dyrene.
De typer papirisolering, der findes på det danske marked kan komposteres og brændes. De skal derfor ikke deponeres, som det er tilfældet med mineraluld.

loftisolering1 - Ydelser

Loftisolering

Isolering af loftet er en både nem, billig og effektiv form for efterisolering. Ved loftisolering forbedrer du husets energiforbrug og kan på den måde spare penge på varmeregningen. Du mindsker altså udgiften til opvarmning, og din investering til en isolering af loftet er således hurtigt tjent hjem.

Loftisolering er vigtig isolering

Et af de vigtigste steder at sørge for en god og tidssvarende isolering er på loftet. Som alle ved, stiger varmen til vejrs, og derfor er det vigtigt at have et godt og tykt lag isolering på loftet. Når loftet er godt isoleret, holder huset bedre på varmen og du behøver dermed ikke skrue så højt op for radiatorerne. Dermed er udgifterne til varme lavere – og det er jo altid rart at spare penge.
Når vi isolerer loft, bruger vi produkter efter dine ønsker, eksempelvis fra enten Knauf glasuldsgranulat eller KlimatecFlock papiruldsgranulat.

Mulighed for at få energitilskud

Da en isolering af loftet er en energiforbedrende renovering, er der mulighed for at få energitilskud. Vi giver gerne råd og vejledning omkring mulighederne for energitilskud og finansiering ved efterisolering.

Vi er certificerede isolatører

Hos SydDansk Isolering er vi certificerede isolatører med cellulosebaseret isolering/papirisolering.

Papirisolering har nogle virkelig gode egenskaber til efterisolering og dermed også til isolering af loft. Papirisolering er i dag det foretrukne isoleringsmateriale, når man kigger på faktorer som isoleringsegenskaber, varmeregning, miljø og tidsbesparelse ved udførelse af selve isoleringen – og ikke mindst på prisen for isolering.

hd tapet hvid vindue 2563976 - Ydelser

Montering af døre og vinduer

SD-Tag står gerne for isætning af vinduer og døre, når du skal have nye.
Vi udfører alle former for montage af vinduer og døre, hvor vi har stor erfaring.
Det er vigtigt, at dine nye vinduer og døre monteres korrekt, således du ikke oplever en stigning i dit energiforbrug, og at din bolig er sikret mod tyveri.

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet med isætning af vinduer går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når de nye vinduer skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

I samarbejde med dig hjemkøbes de dører og/eller vinduer der er optimale ift. dit behov som vi derefter varetager montagen af.

Vi laver gerne en vurdering af dit behov ud fra vores erfaring og sørger altid for, at prisen holdes i bund.

energitilskud - Ydelser

Energitilskud

Hvorfor får du et skattefrit tilskud

Tilskud til energirenoveringsprojekter sker for at reducere mængden af CO2 udledning, og gøre os alle mere energibevidste. Det skal sikre, at vi opnår energiselskabernes overordnede sparemål – en CO2 reduktion på 40 pct. frem mod 2020.

Det er fra den pulje, du kan opnå skattefrit tilskud, når du gennemfører energimæssige forbedringer. Det er energiselskaberne, der håndterer ordningen, og indberetter til Energistyrelsen.

Energiselskaberne har et medansvar for, at vi når målene. Derfor køber de den CO2 besparelse du opnår. Energiselskabernes betaling er afhængig af udbud og efterspørgsel. Derfor er der variation i størrelsen af tilskud.

DU HAR ALLE PRISER PÅ DIN ENERGIOPTIMERING
Gå over på Energikøb.dk og opret dig i deres system. Her skal du angive flere forskellige oplysninger og du skal ud over priserne også kende dit aktuelle energiforbrug.
Det er jo den fremtidige besparelse, som danner grundlag for energitilskuddets størrelse, men naturligvis også typen.
I langt de fleste tilfælde, vil det være dit varmeforbrug som du skal kunne dokumentere.

Men det kan også være forbruget af EL, hvis du f.eks. på nuværende tidspunkt har el-varme eller installere el besparende foranstaltninger f.eks. LED belysning og ny cirkulationspumpe.

Når du har udfyldt ansøgningsskemaet på Energikøb.dk, vil den blive gennemgået af faguddannet personale og du vil efter få dage modtage en såkaldt ”Forhåndsgodkendelse”.
Godkendelsen betyder, at du nu kan indkøbe materialerne og bestille håndværkere.

Hele energioptimeringen skal være udført senest 6 måneder efter forhåndsgodkendelsen er modtaget og dokumentation i kraft af f.eks. kvitteringer og billeder, skal være indsendt til Energikøb.dk (man logger bare ind på hjemmesiden, som når man opretter)
4-6 uger efter du har indsendt dokumentation, overføres det skattefri energitilskud til din konto.
Du kan ansøge om alle de forskellige typer af tilskud til samme bolig, der er ikke noget max. pr. bolig på tilskudsbeløb.

byggaranti - Ydelser

Byg Garanti

Sådan er du sikret med Byg Garanti

Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti.
Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker pr. den 1. juli 2017 med op til 150.000 kr. inkl. moms* pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.
Byg Garanti dækker arbejde, der er udført for private kunder på deres private bolig:

– én- eller to-familieboliger

-forbrugerens egen ejerlejlighed eller andelsbolig

-sommerhuse

-privatbolig i forbindelse med blandet bolig- og erhvervsejendomme, herunder stuehuse til landbrug .

-lejeboliger, hvis arbejdet bestilles og betales af lejeren selv.

Vilkår for Byg Garanti

Byg Garanti dækker kun den forbruger, som har indgået aftalen med håndværkeren
Forbrugeren skal reklamere til håndværkeren inden rimelig tid og efter, at manglen er eller burde være opdaget
Kravet må ikke være forældet.
Det beløb, man maksimalt kan få dækket, vil blive opgjort på baggrund af Byggeriets Ankenævns kendelse, en dom, en voldgiftafgørelse eller en sagkyndig vurdering.
Følgeskader eller indirekte tab er ikke dækket.
Byg Garanti dækker ikke arbejde, som udgør en del af et nybyggeri med en samlet entreprisesum på over 1.000.000 kr. inkl. moms
Fejl ved materialer dækkes ikke

icon22 free img - Ydelser

Adresser

Ribevej 4
6670 Holsted
.
Vestre Hedevej 22
4000 Roskilde
.
Ullemoseparken 70
5856 Ryslinge

icon23 free img - Ydelser

Information

Kontakt:

Email: info@sd-tag.dk
Tlf: 52 61 60 70

CVR: 34300593